Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
shanezfqe

Jeg Skjelver Litt...

Hjelpen

Jeg kjenner blodet pumpe og folelsen kommer tilbake. Jeg skjelver litt... det begynner a bli kaldt. Jeg kjenner at han har en fast og sterk kropp ogsa, sa klart det ma vare slik med slike sterke armer. «Men skriker du, kommer den inn igjen» brummer han bestemt. Aldri har denne folelsen vart sterkere enn akkurat na... Jeg skvetter skikkelig til...

Rodt begjar

Rodt er min fetisj. De la utenpa bandene som strakk seg fra strompene og opp til hofteholderen.

De deilige brystene var pakket inn i lekkert, rodt blondestoff, samme monster som trusene - som forovrig var tangatruser. Pikken min pekte rett i taket, det var ikke noe a gjore med det. Og slik gikk det for seg:

Da det ringte pa og jeg apnet, var det en helrod kvinne jeg slapp inn.

Bassenget

Fulle av lyst. De ga sin nyteles til hverandre. Boblene dirret forsiktig men sikkert satte i en gang en. Det var boblebad og basseng. Han trakk bikinitrusen hennes til side og kjente hennes heite mus.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl